Car Rental with Driver Kuala Lumpur Lafiy Marnia Travel & Tours

Car Rental with Driver Kuala Lumpur Lafiy Marnia Travel & Tours

Konten [Tampil]

Car Rental with Driver Kuala Lumpur Lafiy Marnia Travel & Tours

Jv With Bus Company - Merryworld Holidays, Excel Commerce - Penyewaan Bas | Sewa Bas Malaysia - Bas Sewa Persiaran 45 Seater Coach sesuai untuk perjalanan jarak jauh dan boleh memuatkan 45 orang untuk perjalanan berkumpulan. Sangat penting untuk melakukan perjalanan yang selamat dalam pengangkutan yang selesa dengan pemandu jurulatih yang sangat profesional.

 

Lafiy Marnia Travel & Tours Sdn Bhd adalah syarikat terkemuka di Malaysia untuk penyewaan kereta, sewa van dan bas. Perkhidmatan kami terkenal di Malaysia dan luar negara. Hubungi kami sekarang untuk maklumat lebih lanjut mengenai perkhidmatan penyewaan kereta kami, panduan armada, dan harga sopir. Kami menawarkan sewa bas 45 Seater Coach sekarang, jadi tempah dalam talian!

 

Tempahan minimum 4 jam diperlukan.

 1. Semua harga adalah dalam Ringgit Malaysia (RM / MYR).
 2. Harga TERMASUK bahan bakar, perkhidmatan pemandu, tol, dan tempat letak kereta.
 3. Harga TERMASUK petua, bayaran masuk, makanan, hotel, yuran pemandu pelancong dan jam tambahan, bayaran tambahan tengah malam, dan waktu menunggu.
 4. Harga khas untuk Ejen Perjalanan, Syarikat Kerjasama, Penggunaan Swasta atau Pengaturan Pengangkutan Acara.
 5. Surcaj 50% dari jam 12:00 pagi hingga 06:00 pagi.
 6. Surcaj 50% dari 2230 hingga 0600 untuk penerbangan ketibaan / keberangkatan ETA
 7. Harga mingguan dan bulanan tersedia atas permintaan.
 8. Sebarang lawatan untuk bersiar-siar dan mengunjungi tempat-tempat tarikan pelancong WAJIB menggunakan perkhidmatan pemandu pelancong berlesen walaupun membawa 7 penumpang dan ke bawah.

 

Terma dan syarat

 1. Harga termasuk kenderaan, pemandu, makanan pemandu, petrol, dan tol selama 10 jam di kawasan yang disorot sahaja. Waktu tambahan akan dikenakan dari RM 40 / Jam.
 2. Lakukan pembayaran 50% sebelum memulakan perjalanan dan 50% lagi pada hari pertama.
 3. Tidak termasuk - makanan dan tempat penginapan pemandu jika tidur di luar dari Kuala Lumpur. Tambah dari RM 200 / Hari untuk makanan dan penginapan pemandu.
 4. 50% caj tengah malam atau tugas awal mengikut 2230-0630

 

Kereta Dengan Pemandu & Armada Pemindahan Lapangan Terbang

Kami melakukan perkhidmatan kereta dengan pemandu dari RM 269 / Hari, mengikut terma & syarat, dan Pemindahan Lapangan Terbang ke seluruh Semenanjung Malaysia. Sila rujuk halaman Armada kami untuk maklumat lebih lanjut.

 

Lafiy Menyediakan Perkhidmatan Sewa Kereta

di Semenanjung Malaysia. Kami mempunyai kereta Standard, Sedan, Luxury, MPV, dan Wedding. Kami mempunyai lebih daripada ratusan kereta untuk disewa dengan armada termurah. Lafiy juga Joint Venture dengan menempah laman web dalam talian seperti buku mudah dan kami telah bekerjasama dengan banyak agensi pelancongan untuk memenuhi kepuasan pelanggan kami

 

Pesan Online Sekarang untuk Sewa Van kami di Malaysia!

Negara kita mempunyai banyak tempat menarik untuk dikunjungi. Sekiranya anda ingin mengunjungi Malaysia dengan sebilangan besar orang, seperti perjalanan syarikat atau perjalanan keluarga, sewaan van sesuai untuk anda. Ia lebih selesa daripada menaiki kenderaan pengangkutan awam.

 

Van moden adalah sejenis kenderaan yang digunakan untuk mengangkut barang atau orang (lebih daripada 10 penumpang). Badan van lebih tinggi daripada kabin dan suspensi juga lebih tinggi kerana kapasiti berat reka bentuk untuk 15 penumpang antara 68 kg hingga 91 kg. Inilah sebab mengapa menggunakan van lebih sesuai untuk membawa banyak orang pada masa yang sama.

 

Kami pakar dalam penyewaan van di Malaysia. Perniagaan kami juga menyediakan perkhidmatan penyewaan van untuk bersantai dan memberikan penyelesaian pengangkutan terbaik untuk keperluan perjalanan anda di Malaysia. The 14 Seater Van menawarkan gabungan gaya menarik dan kehadiran yang luar biasa.

 

Konfigurasi Van 16 tempat duduk yang meninggalkan semua ruang yang tersisa untuk kargo. Melangkaui hamparan tangga yang membolehkan kawasan kargo lebih besar dan daya dukung yang lebih besar. Pintu gelangsar terbuka lebih luas untuk memuat dan memunggah dengan mudah Van 14 Tempat duduk dibuat sesuai dengan situasi pengangkutan yang dituntut perniagaan anda.

 

Lafiy Marnia Travel & Tours Sdn Bhd adalah syarikat terkemuka di Malaysia untuk penyewaan kereta, sewa van dan bas. Perkhidmatan kami terkenal di Malaysia dan luar negara. Hubungi kami sekarang untuk maklumat lebih lanjut mengenai perkhidmatan sewa van Malaysia kami, panduan armada, dan harga sopir. Kami menawarkan 14 Tempat duduk Van untuk disewa sekarang!

 

Tempahan minimum 5 jam diperlukan.

 1. Semua harga adalah dalam Ringgit Malaysia (RM / MYR).
 2. Harga TERMASUK bahan bakar, perkhidmatan pemandu, tol, dan tempat letak kenderaan.
 3. Harga TERMASUK pemandu berbahasa Inggeris dan Cina.
 4. Harga TERMASUK petua, bayaran masuk, makanan, hotel, yuran pemandu pelancong dan jam tambahan, bayaran tambahan tengah malam, dan waktu menunggu.
 5. Harga khas untuk Ejen Perjalanan, Syarikat Kerjasama, Penggunaan Swasta atau Pengaturan Pengangkutan Acara.
 6. Surcaj 50% dari jam 12:00 pagi hingga 06:00 pagi.
 7. Surcaj 50% dari 2230 hingga 0600 untuk penerbangan ketibaan / keberangkatan ETA
 8. Harga mingguan dan bulanan tersedia atas permintaan.

Sebarang lawatan untuk bersiar-siar dan mengunjungi tempat-tempat tarikan pelancong WAJIB menggunakan perkhidmatan pemandu pelancong berlesen walaupun membawa 7 penumpang dan ke bawah.

Post a Comment

0 Comments